Jackie Gore

Jackie Gore

Laat ik mij even voorstellen, mijn naam is Jackie Gore. Ik ben geboren en getogen in Engeland. Sinds 1981 woon en werk ik in Nederland. Ik spreek zowel Engels als Nederlands, dan wel met een leuk accent!

Ik hou van mijn familie, vrienden en gezelligheid. Ik vind het leuk om te gaan met mensen van diverse multiculturele afkomsten.

Vanaf 1976 tot op heden heb ik als verpleegkundige gewerkt in zowel Engels als Nederlandse ziekenhuizen. Ik ben een gespecialiseerd kinderverpleegkundige en werk nog steeds met veel plezier in een Universitair Ziekenhuis in Nederland. Ik verpleeg kinderen in alle leeftijdscategorieën van pas geboren tot jongeren van 18 jaar. Ik heb ruime ervaring met volwassen patiënten. 

Steeds meer begon ik naar het totaalbeeld van de gezondheid van de mens te kijken. Ik wilde meer als alleen de lichamelijk klacht of symptomen behandelen . Ik ben me hierdoor meer gaan verdiepen in de complementaire natuurgeneeskunde, die de benadering van ziekte als signaal van een verstoring van de gehele mens ziet. Reflexzone therapie kende ik vanuit mijn eerste verpleegkunde opleiding in Engeland dus wilde ik me daar meer in verdiepen en het is nu mijn passie geworden.

Inmiddels heb ik de 3- jarige HBO opleiding tot VoetreflexPlusTM therapeut afgerond met een diploma. Vanaf 2014 werk ik als therapeut in mijn eigen praktijk VoetreflexPlusTM JackieGore in Utrecht. Ik doe dit met veel bezieling en ben zeer tevreden over het feit hoeveel ik voor mensen en hun klachten kan betekenen. 
Mijn missie is om samenwerking en eenheid te creëren, zowel tussen de complementaire 
natuurgeneeskundige en de reguliere geneeskundige.

Tot ziens in mijn praktijk!