Joan Mirostraat 9  3455NS Utrecht
Tel: 06-37648181 
jackievoetreflex9@gmail.com

 

Vanuit Den Bosch, A2

Let op; Blijf bij Utrecht niet op de hoofdbaan van de A2. U verlaat bij afslag 7 de snelweg al , afslag 7 en 6 liggen vlak achter elkaar. Bovenaan de afslag 6 slaat u linksaf op de Haarijnse Rading. U rijdt alsmaar rechtdoor. U gaat nietrechtsaf richting Vleuten, maar bij de stoplichten rechtdoor. U rijdt rechtdoor op de Utrechtseweg,  Volg het bord ''P Maximapark'', u ziet tuincentrum Intratuin aan uw li. hand, en slaat dan bij de 2e straat linksaf de Joan Mirostraat in. Op nummer 9 aan de rechterkant is de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanuit Amsterdam, A2

U neemt de afslag 6, richting Vleuten, Maarssen. U slaat rechtsaf op de Haarijnse Rading.U rijdt alsmaar rechtdoor. U gaat niet rechtsaf richting Vleuten, maar bij de stoplichten rechtdoor. U rijdt rechtdoor op de Utrechtseweg, u ziet een tuincentrum aan uw li. hand, en slaat dan bij de 2e straat linksaf de Joan Mirostraat in. Op nummer 9 aan de rechterkant is de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Vanuit het centrum van Utrecht

Vanaf de Vleutense weg neemt u de Vleutense brug. U slaat rechtsaf om op de verlengde Vleutenseweg te blijven. U ziet na enige tijd het treinstation aan uw rechter hand. U gaat na enige tijd linksaf bij de stoplichten, Parkzichtlaan. U neemt de 1e weg rechts, Utrechtseweg en de 2e rechts, Joan Mirostraat. Op nummer 9 is de praktijk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met de trein, bus

De praktijk bevindt zich 10 minuten lopen vanaf station Utrecht Terwijde. Kijkt u op google maps voor de plattegrond. Er rijden geregeld bussen. Bus 4 vanaf Utrecht CS busstation richting Vleuterweide uitstappen Halte Terwijde station. Het is ook mogelijk om vanaf Utrecht CS met de sprinter naar Utrecht Terwijde Station en hier verder lopen naar Joan Mirostraat 9. Met de trein vanaf Woerden Den Haag Gouda uit stappen Utrecht Terwijde Station